A început bătălia pentru averea Denisei Răducu! Dezvăluiri Cutremuratoare


După ce au condus-o pe ultimul drum pe Denisa Răducu, relațiile dintre rudele vedetei s-au tensionat extrem de mult. Iar motivul, așa cum se întâmplă de prea multe ori în familiile care moștenesc un om avut, este legat de bani. 



Mai exact, înainte a a muri, Denisa a luat o decizie clară cu privire la moștenirea pe car eo lasă în urmă. Și anume ca totul să îi rămână surorii ei, cele două fiind foarte apropiate, iar artista iubindu-și dora ca pe ochii din cap. ”A vrut să îi lase surorii sale tot ce are, fie că e vorba de bani, mașină, casă, totul. Spunea că ea este cea care merită toate acestea, pentru că ea a fost cea care, de-a lungul vremii a și încurajat-o cel mai mult. În plus, sora ei  are și doi copii, iar Denisa își adora nepoțeii, în ultimele ei clipe de viață, micuții fiind cei care, de fiecare dată, reușeau să o facă să zâmbească și să devină mai optimistă”, ne-a spus un apropiat al familie.
Doar că, pentru că există și acest ”doar că”, pare-se, Denisa nu a apucat să își înregistreze, legal, dorința legată de moștenire. Iar acum, când s-a discutat pentru prima oară de actele necesare succesiunii, sora ei a avut surpriza să constate că nu va fi prea simplu ca cei din jur să respecte ultima dorință a Denisei. Iar asta pentru că, spun sursele noastre, toți cei din familie vor să se aleagă cu câte ceva după moartea talentatei artiste și nimeni nu pare dispus să cedeze. Cu excepția, culmea, a surorii Denisei, aceasta fiind mult prea îndurerată de pierderea suferită pentru a se mai certa cu mama, mătușile, unchii și alte rude de-ale sale, cu toți dorindu-și câte o parte din averea pe care consideră că o și merită.
Denisa Răducu a murit duminică dimineața, după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.
”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, duminică de dimineață, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume

Comentarii