O / JALE şi DURERE. Video Trupul Denisei Manelista a ajuns la casa natală din Ştefăneşti


Astăzi, Denisa Manelista va fi îngropată la Ştefăneşti, în satul natal. A părăsit deja Bucureştiul şi a ajuns la casa sa, acolo unde a copilărit. 

Trupul cu cortegiul funerar a părăsit Bucureştiul la primele ore ale dimineţii. În jur de ora 7, acesta a ajuns la Ştefăneşti, Vâlcea, în satul natal Denisei Manelista. 
Familia, foarte multe rude, apropiaţi şi vecini au aşteptat-o pe regretata artistă în faţa porţii. Oamenii au jelit de durere după tânăra de 27 de ani moartă. Nu au mai văzut-o aşa cum o ştiau, frumoasă, sănătoasă, ci într-un coşciug, condusă pe ultmul drum. Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer.
enisa Răducu, DIAGNOSTICATĂ cu carcinom hepatocelular 
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.

Comentarii