Pericol de explozie în Alba: Un vehicul încărcat cu butelii a izbit un camion

Un impact violent a avut loc pe o şosea din judeţul Alba. Un bărbat de 42 de ani a sfârşit zdrobit în autoutilitara pe care o conducea.

Omul a ajuns pe celălalt sens de mers şi s-a izbit cu vehiculul, încărcat cu butelii, într-un camion. A fost pericol de explozie, aşa că pompierii au intervenit de urgenţă.
Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 74, în satul Poiana Ampoiului din judeţul Alba. Martorii spun că, la un moment dat, şoferul autoutilitarei a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a lovit frontal un camion care transporta nisip.
În urmă impactului violent, maşina încărcată cu butelii a fost distrusă, iar conducătorul auto, în vârstă de 42 de ani, a murit.
Şoferul camionului, un bărbat de 39 de ani, a suferit răni şi a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.
Între timp, pompierii au intervenit pentru a se asigura că nu va avea loc o explozie.
Silviu Dogaru, ISU Alba: ”Buteliile au fost verificate nu au avut scăpări niciuna din ele. La momentul producerii accidentului există pericolul de explozie.”
Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.
Dorin Davidaș, Poliţia Rutieră Alba: “Nu adaptează viteza de deplasare corespunzătoare pe un sector de drum în curbă, pierde controlul autovehiculului şi pătrunde pe sensul opus unde intră în coliziune cu un autocamion care se deplasa pe sensul Alba-Zlatna.”
Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Comentarii