Accident cu un mort și 14 răniți în Ialomița. Din ce cauză s-ar fi produs tragedia

Accident cu un mort și 14 răniți în Ialomița. Din ce cauză s-ar fi produs tragedia

Un accident de circulaţie în care sunt implicate patru autoturisme s-a produs, duminică, în judeţul Ialomiţa, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie. 
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un accident rutier s-a produs în judeţul Ialomiţa, la Urziceni. 
Se pare că accidentul s-a produs după ce una dintre mașini a derapat pe șoseaua umedă, potrivit Poliției.
În urma impactului dintre mașini, 14 persoane au fost rănite, iar o alta a murit.
Laura Loghin, purtător de cuvânt IPJ Ialomița: ”Unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens. S-a răsucit și a dat peste alte 2 mașini.

Cei 14 răniți au fost transportați la spital. Nouă au ajuns la Spitalul din Urziceni, trei la Spitalul Pantelimon, unul la Spitalul Colentina și unul la Spitalul Floreasca.
Doi dintre cei 14 răniți sunt în stare gravă.
SU Ialomița a activat Planul Roșu de intervenţie, iar la faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanta SMURD, o autospecială pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ.
De asemenea, s-a solicitat si un elicopter SMURD la fata locului.
Misiunea este în dinamică, forţele încercând salvarea persoanelor implicate.
La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au precizat, pentru News.ro, că în accident sunt implicate trei autoturisme şi un autovehicul de transport persoane cu nouă locuri.
Şapte persoane au fost descarcerate, iar două au fost deja transportate la Spitalul din Urziceni.
Elicopterul SMURD a ajuns la faţa locului, iar personalul acordă îngrijiri medicale răniţilor. deocamdată, nu au fost preluate victime pentru transport.
Potrivit Infotrafic, accidentul s-a produc pe Drumul Naţional 2 circulaţia fiind oprită pe ambele sensuri între localităţile ialomiţene Coşereni şi Urziceni. SpyVedete.blogspot.com
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de FacebookStar3Spy Vedete 



Comentarii