Un traficant de droguri din grupul interlopului Huțuleac a amenințat cu moartea un polițist


Un traficant de droguri din grupul interlopului Huțuleac a amenințat cu moartea un polițist





iosif marian grijncu


Un bărbat de 22 de ani din Rădăuţi, aflat sub control judiciar, care face parte din grupul lui “Duțu” Huțuleac, interlopul care l-a tăiat cu sabia în cap pe poliţistul Sfichi, a fost arestat pentru că a ameninţat un agent cu moartea, în secția de Poliție.

Iosif Marian Grijncu a fost arestat inițial pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de ultraj. Sâmbătă, 9 decembrie, s-a prezentat la Judecătăroia Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, unde magistrații au admis propunerea procurorilor, relatează obiectivdesuceava.ro



Acesta a fost reţinut pentru că a ameninţat un poliţist, după ce a agentul i-a precizat că instanţa i-a prelungit controlul judiciar. La auzul veştii, bărbatul i-a adresat cuvinte şi expresii precum “eşti un om mort”″îţi crăp capul” şi “vine face lumea că va crăpa capul”.
Inculpatul se află sub control judiciar, după ce i s-au întocmit două dosare penale, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de droguri în acelaşi caz în care apare şi numele lui Alexandru “Dutu” Hutuleac, cel care l-a atacat cu sabia pe poliţistul Dan Ciprian Sfichi.

Comentarii