“Dorel” izolează faţada blocului, ţinut de picioare, cu capul în jos, pe un balcon de la etajul 5

“Dorel” izolează faţada blocului, ţinut de picioare, cu capul în jos, pe un balcon de la etajul 5




În cartierul George Enescu din Suceava lucrările de izolare termică se realizează în condiţii extreme. Trecătorii au fotografiat un “Dorel”, ţinut de picioare, cu capul în jos, la balconul unui apartament de la etajul 5 al clădirii.

Bărbatul, care lucra nestingherit şi chiar rapid, în timp ce sfida moartea de la o înălţime de aproximativ 15 metri, a atras atenţia mai multor suceveni care au transmis imaginile foto şi video presei locale.
Incredibila situaţie, tragi-comică, ar fi de neconceput în alte ţări europene, unde lucrările de reabilitare termică a unui imobil nu s-ar efectua cu echipe tocmite să lucreze „la negru”, fără echipamente de lucru şi mai ales de protecţie, fără schele pe care să poată circulă, inclusiv la înălţime, fără plasa de protecţie pentru trecători, în caz de cade ceva de la înălţime.
Conform medicilor, suspendarea cu capul în jos pentru o perioada mai lungă de timp provoacă creşterea presiunii craniene, mai ales la nivelul ochilor, ceea ce poate cauza orbirea. Mai exact, există riscul de inflamare a creierului şi de producere de accidente vasculare la nivelul ochilor.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de FacebookStar3Spy Vedete 




Comentarii