Momentul în care deputatul PSD Ioan Terea loveşte cu maşina 2 protestatari. VIDEO

Momentul în care deputatul PSD Ioan Terea loveşte cu maşina 2 protestatari. VIDEO








Protestele de miercuri seară s-au incheiat şi cu un dosar penal care îl vizează pe deputatul PSD Ioan Terea
Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă pe numele deputatului PSD de Sibiu Ioan Terea, acuzat că a lovit două persoane miercuri seară la protestul din faţa Palatului Parlamentului, urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.



Demonstraţia de miercuri seară a luat o întorsătură violenta după ce, la finalul şedinţei, parlamentarii au început să plece, cu maşinile. Protestatarii i-au huiduit şi au încercat să rupă cordonul format de jandarmi.
La un moment dat, oamenii au reuşit să ajungă pe bulevard şi să blocheze circulaţia timp de 10 minute.
“Toţi cei în cauză au fost duşi la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi pentru a se stabili situaţia de fapt”, a precizat Sarca.

“Pe unul l-a luat pe capota şi l-a târât până când a căzut, abia apoi a frânat”, spune o martoră.
Două persoane au acuzat la protestul din faţa Parlamentului că o maşină în care se afla un deputat şi care a ieşit din curtea Palatului Parlamentului le-ar fi atins.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, poliţiştii Brigăzii Rutiere care acţionau pentru fluidizarea traficului în zona Palatului Parlamentului au intervenit la momentul în care au observat un incident rutier în care au fost implicate trei persoane - doi pietoni si un şofer.

Comentarii